Nieuws

Ons laatste nieuws

Met regelmaat serveert Restaurant Steak proeverijen van fijn rundvlees. Daarnaast kunt u bij Restaurant Steak op uw verzoek heerlijke proeverijen van fijn rundvlees organiseren, denk daarbij aan boterzachte Ribeye’s, stoere T-bones tot en met DDA vlees uit Noord Holland voor de echte fijnproever. Dit DDA vlees staat voor Dutch Dry Aged wat wil zeggen dat het vlees maximaal 4-6 weken in een droogkast is bestorven en daarbij tot 30% van het vocht heeft verloren…….met recht een robuust stuk vlees met een eigen sublieme smaak. Informeer naar de mogelijkheden..

Ook willen wij u graag informeren over onze nieuwsfeiten. Via onderstaande kalender houden we u op de hoogte.

Volg ons op social media voor speciale acties.

[table “10” not found /]

Wijn & Spijs

Zondag 11 november bundelen Willem Kaspers en Fred bakker hun kennis over wijn en spijs samen om er voor u een onvergetelijke avond van te maken. Nu al enthousiast? Reserveer snel je tafel!

Geplaatst op: september 17, 2018

Halloween Diner

het gruwelijkste diner van het jaar komt er weer aan! Blok vrijdag 26 oktober in je agenda.. als je durft 😉

Geplaatst op: september 17, 2018

T-bone Wednesday

Wij serveren iedere woensdag onze T-bone steak van 700 gram voor maar €18,50! Op is op.. Reserveren kan via de website of telefonisch op 072-5113951

Geplaatst op: maart 17, 2017
made by: Burp