Nieuws

Ons laatste nieuws

Met regelmaat serveert Restaurant Steak proeverijen van fijn rundvlees. Daarnaast kunt u bij Restaurant Steak op uw verzoek heerlijke proeverijen van fijn rundvlees organiseren, denk daarbij aan boterzachte Ribeye’s, stoere T-bones tot en met DDA vlees uit Noord Holland voor de echte fijnproever. Dit DDA vlees staat voor Dutch Dry Aged wat wil zeggen dat het vlees maximaal 4-6 weken in een droogkast is bestorven en daarbij tot 30% van het vocht heeft verloren…….met recht een robuust stuk vlees met een eigen sublieme smaak. Informeer naar de mogelijkheden..

Ook willen wij u graag informeren over onze nieuwsfeiten. Via onderstaande kalender houden we u op de hoogte.

Volg ons op social media voor speciale acties.

[table “10” not found /]

Valentijnsdag

14 februari.. Valentijnsdag! Kom bij Steak genieten: bestel à la carte van onze kaart of kies voor het shared-dining menu (€32,50). Dit menu is bedoelt om te delen, zowel voor- hoofd- als nagerechten, voor ieder wat wils!

Geplaatst op: 11/01/2018

18 februari: live muziek

Iedere derde zondag van de maand: live muziek! Vanaf 16:00 uur, met een borrel en een hapje genieten van de muziek en uw gezelschap. Dit keer: Jazz! Tot 18 februari

Geplaatst op: 11/01/2018

Rib Thursday’s

Na onze specialiteit, de tournedos, zijn onze spareribs een van de meeste geserveerde gerechten. Om deze reden gaan wij deze heerlijk malse ribs serveren.. per KG! 1, 2, 3 of 4 KG?! Vers van de slager, bereidt door onze chefs, zo bij u op tafel. Altijd een vaste kilo-prijs! Super om te delen. Dit wel […]

Geplaatst op: 10/11/2017

T-bone Wednesday

Wij serveren iedere woensdag onze T-bone steak van 700 gram voor maar €18,50! Op is op.. Reserveren kan via de website of telefonisch op 072-5113951

Geplaatst op: 17/03/2017
made by: Burp