Nieuws

Ons laatste nieuws

Met regelmaat serveert Restaurant Steak proeverijen van fijn rundvlees. Daarnaast kunt u bij Restaurant Steak op uw verzoek heerlijke proeverijen van fijn rundvlees organiseren, denk daarbij aan boterzachte Ribeye’s, stoere T-bones tot en met DDA vlees uit Noord Holland voor de echte fijnproever. Dit DDA vlees staat voor Dutch Dry Aged wat wil zeggen dat het vlees maximaal 4-6 weken in een droogkast is bestorven en daarbij tot 30% van het vocht heeft verloren…….met recht een robuust stuk vlees met een eigen sublieme smaak. Informeer naar de mogelijkheden..

Ook willen wij u graag informeren over onze nieuwsfeiten. Via onderstaande kalender houden we u op de hoogte.

Volg ons op social media voor speciale acties.

[table “10” not found /]

Rib Thursday’s

Na onze specialiteit, de tournedos, zijn onze spareribs een van de meeste geserveerde gerechten. Om deze reden gaan wij deze heerlijk malse ribs serveren.. per KG! 1, 2, 3 of 4 KG?! Vers van de slager, bereidt door onze chefs, zo bij u op tafel. Altijd een vaste kilo-prijs! Super om te delen. Dit wel […]

Geplaatst op: 10/11/2017

T-bone Wednesday

Wij serveren iedere woensdag onze T-bone steak van 700 gram voor maar €18,50! Op is op.. Reserveren kan via de website of telefonisch op 072-5113951

Geplaatst op: 17/03/2017
made by: Burp