Nieuws

Ons laatste nieuws

Met regelmaat serveert Restaurant Steak proeverijen van fijn rundvlees. Daarnaast kunt u bij Restaurant Steak op uw verzoek heerlijke proeverijen van fijn rundvlees organiseren, denk daarbij aan boterzachte Ribeye’s, stoere T-bones tot en met DDA vlees uit Noord Holland voor de echte fijnproever. Dit DDA vlees staat voor Dutch Dry Aged wat wil zeggen dat het vlees maximaal 4-6 weken in een droogkast is bestorven en daarbij tot 30% van het vocht heeft verloren…….met recht een robuust stuk vlees met een eigen sublieme smaak. Informeer naar de mogelijkheden..

Ook willen wij u graag informeren over onze nieuwsfeiten. Via onderstaande kalender houden we u op de hoogte.

Volg ons op social media voor speciale acties.

Pasen 2019

Jaar getrouw serveren wij ook dit jaar op Eerste Paasdag weer dé Steak-Paasbrunch. Zondag 21 April | 12:00 uur | benieuwd naar het menu? Check onze facebook of instagram: steakalkmaar, voor foto’s van afgelopen jaren en zie wat je kunt verwachten! Alleen op reservering.

Geplaatst op: februari 14, 2019

Cote de Boeuf Wednesday

Wij serveren iedere woensdag onze Cote de Boeuf steak van 700 gram voor maar €28,50! Op is op.. Reserveren kan via de website of telefonisch op 072-5113951

Geplaatst op: maart 17, 2017
made by: Burp