Menu’s

Bij de aperitief

Brooddip€ 5,50
Brooddip STEAK€ 7,25
Borrelplank: seranoham, olijven, oude kaas, osseworst en chorizo€ 10,95

Soepen

Tomatensoep (v)€ 6,00
Gegratineerde uiensoep€ 6,50
Soep van de week€ 6,50

Voorgerechten

Steak tartare€ 12,95
Rundercarpaccio€ 12,50
extra eendenleverkrullen€ 4,50
Sashimi van tonijn en zalm€ 10,00
Duivelse garnalen€ 10,00
Hollandse garnalencocktail€ 14,95
Vitello tonnato€ 9,95
Gekonfijte knoflook-champignons met toast (v)€ 9,50
Steak's variatie (per 2 personen)€ 22,75

Maaltijdsalades

Carpaccio salade€ 17,50
Thaise biefstuk-noedel salade€ 19,50
Japanse zalm en tonijn salade€ 18,50
Geitenkaas spinazie salade€ 16,50

Kindergerechten

Klein soepje € 3,75
Kinder-tournedos€ 8,95
Kinder-kipsate€ 6,75
Frikadel met frietjes€ 5,75
Roomijsje€ 2,75
Waterijsje€ 1,50

Vegetarisch

Marokkaanse couscous salade met gegrilde groenten€ 17,50
Pasta puttanesca, een pittige pastasaus met knoflook, kappertjes en olijven€ 14,95
Vegaburger€ 16,50

Hoofdgerecht

Lady tournedos 120 gram€ 15,50
Tournedos 170 gram€ 19,50
Tournedos 240 gram€ 26,50
Heren tournedos 300 gram
€ 32,50
Tournedos XXL 500 gram€ 49,50
extra toe te voegen aan de Steaks...
Rossini (eendenlever & madeirajus)€ 5,75
Gebakken champignons€ 3,50
Gebakken ui€ 1,50
Truffeljus€ 3,75
Bearnaisesaus€ 3,75
Stroganoffsaus€ 3.75
Pepersaus€ 3,75
Steak sambals en knoflook€ 2,50
Hoofdgerechten vlees
Runder-ribeye (225 gr.) met rode-uienchutney en gepofte kriel€ 23,50
Steakburger met 1000 eilanden saus, bacon, ui en gepocheerd ei € 16,95
Varkenshaas met champignon-roomsaus€ 17,50
Steak tartare large€ 19,50
Kalfslever met gebakken spek, ui en gekarameliseerde appel€ 17,50
Kipsate met geroosterde kokos en zoetzure komkommer € 15,50
Spareribs Medium/Large€ 16,50/€ 18,50
Picanha met chimichurri en mangochutney€ 23,50
Hoofdgerechten vis
Noordzeetongdagprijs
Zalmmoot met beurre blanc€ 16,95
Vis van de week€17,50

Bijgerechten

Huisgemaakte verse friet met mayonaise€ 4,50
Gemengde botersla€ 3,95
Aardappelsalade€ 3,95
Verse groenten€ 3,95

Nagerechten

Dame blanche inside out: chocolade ijs met warme vanille saus en slagroom€ 7,00
Creme brulee met stukjes chocolade en romig banaan ijs€ 7,50
Scroppino € 7,50
Duo van chocolademousse€ 7,50
Tarte tatin van gekarameliseerde appel met chocolade-hazelnoot ijs€ 7,50
Yoghurt-granaatappel parfait met frisse honing-munt saus€ 7,50
Cheese cake met steak ijs(tia maria, cointreau en koffie) en caramel/koffiesaus€ 8,00
Espresso Martini: mix van Kahlua, Baileys, Wodka, espresso en vanille ijs€ 8,50
STEAK's variatie (2 personen) 5-tal kleine desserts om te delen€ 14,50

 

Menukaart

Steak werkt samen met Keurslagerij Richard Groot te Daalmeer. Hierdoor blijven de lijnen tussen horeca en de leverancier zeer kort. Sterker nog, alle tournedos gaan door de handen van de keurslager zelf, om ervoor te zorgen dat onze keukenbrigade met de mooiste producten werkt voor het beste resultaat! En dat merken we. Ondanks de naam, serveren wij niet alleen Steaks…

Onze kaart bestaat uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Buiten de kaart om hebben wij verse dag-producten, soms vis, soms vlees, net wat de chef bedacht heeft. Ons concept is pure eenvoud. Voor ons wil dat zeggen: eerlijke gerechten, geen poespas en u kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Wij serveren namelijk bij de hoofdgerechten geen bijgerechten. Deze keuze laten wij graag bij u, omdat niet iedere gast dezelfde wensen heeft en omdat wij graag duurzaam te werk willen gaan en verspilling een zonde vinden!

made by: Burp