Menu’s

Bij de aperitief

Brooddip€ 5,75
Brooddip STEAK€ 7,25
Borrelplank: seranoham, olijven, oude kaas, osseworst en chorizo€ 12,50

Soepen

Tomatensoep (v)€ 6,25
Gegratineerde uiensoep€ 6,75
Soep van de week€ 6,50

Voorgerechten

Steak tartare | brioche | truffelmayonaise€ 12,95
Rundercarpaccio | oude kaas | zongedroogde tomatenmayonaise€ 12,95
extra eendenleverkrullen€ 4,75
Sashimi | tonijn | five spice | sesam€ 10,50
Duivelse garnalen | sambal | knoflook€ 10,50
Zalmtartaar | wasabi crème | papadum€ 12,50
Duo van eend | peking eend | loempia van eend | hoisin€ 10,25
Gekonfijte knoflook-champignons | toast (v)€ 9,75
Steak's variatie (prijs per persoon)€ 12,50 p.p.

Maaltijdsalades

Pulled chicken salade€ 17,50
Thaise biefstuk salade€ 19,75
Japanse vis salade€ 19,00
Marokkaanse parelcouscous salade€ 16,50

Kindergerechten

Klein soepje € 4,00
Kinder-tournedos€ 9,00
Kinder-kipsate€ 8,50
Frikadel met frietjes€ 6,50
Roomijsje€ 4,00
Waterijsje€ 2,00

Vegetarisch

Geroosterde bloemkool tahin met linzen€ 15,50
Vegaburger€ 17,00

Hoofdgerecht

Lady tournedos 120 gram€ 15,95
Tournedos 170 gram€ 19,95
Tournedos 240 gram€ 26,50
Heren tournedos 300 gram
€ 32,95
Tournedos XXL 500 gram€ 49,95
extra toe te voegen aan de Steaks...
Rossini (eendenlever & madeirajus)€ 6,25
Gebakken champignons€ 3,50
Gebakken ui€ 2,00
Truffeljus€ 3,95
Bearnaisesaus€ 3,95
Stroganoffsaus€ 3.95
Pepersaus€ 3,75
Steak's sambaljus en knoflook€ 3,00
Hoofdgerechten vlees
Runder-ribeye (300 gr.) | Amsterdamse uiencompote | aardappelraster€ 26,50
Steakburger met 1000 eilanden saus, bacon, ui en gepocheerd ei € 17,00
Varkensoester | gegrilde groene asperge | basilicum roomsaus€ 17,50
Steak tartare large€ 20,00
Kalfslever met gebakken spek, ui en gekarameliseerde appel€ 18,50
Kippendij saté | geroosterde kokos | zoetzure komkommer € 15,95
Spareribs Medium/Large€ 17/€ 19
Indisch stoofvlees | linzen | rijst€ 22,50
Hoofdgerechten vis
Rogvleugel | tomaat | mozerella | kruidenvinaigrette€19,50
Zalmfilet | doperwtensaus | aardappel-knolselderij mousseline€ 18,50
Vis van de week€18,50

Bijgerechten

Huisgemaakte verse friet met mayonaise€ 4,50
Gemengde botersla€ 3,95
Krieltjes met spek en ui€ 4,75
Verse groenten€ 3,95

Nagerechten

Choco blanche | witte chocolade ijs | warme chocolade saus | slagroom€ 7,50
Bitterkoekjes crème brulée | nougatijs€ 8,00
Scroppino € 8,00
Brownie | witte chocolademousse | kersenijs€ 8,00
Sticky toffeetaart | vijgenijs€ 7,50
Cheesecake | koffie karamel ijs | crunchy speculoos ijs€ 8,00
Brioche wentelteefje | kaneelijs | zomerfruit€ 8,00
Bokkepootjes trifle | vanille hangop | gekaramelisseerde appel€ 8,50
Coupe Romanoff | aardbeien | vanille | bruiswater | wodka€ 8,25

 

Menukaart

Steak werkt samen met Keurslagerij Richard Groot te Daalmeer. Hierdoor blijven de lijnen tussen horeca en de leverancier zeer kort. Sterker nog, alle tournedos gaan door de handen van de keurslager zelf, om ervoor te zorgen dat onze keukenbrigade met de mooiste producten werkt voor het beste resultaat! En dat merken we. Ondanks de naam, serveren wij niet alleen Steaks…

Onze kaart bestaat uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Buiten de kaart om hebben wij verse dag-producten, soms vis, soms vlees, net wat de chef bedacht heeft. Ons concept is pure eenvoud. Voor ons wil dat zeggen: eerlijke gerechten, geen poespas en u kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Wij serveren namelijk bij de hoofdgerechten geen bijgerechten. Deze keuze laten wij graag bij u, omdat niet iedere gast dezelfde wensen heeft en omdat wij graag duurzaam te werk willen gaan en verspilling een zonde vinden!

 

Check het kopje nieuws voor informatie over onze Paasbrunch op Eerste Paasdag!

made by: Burp