Steak werkt samen met leveranciers uit de omgeving. Hierdoor blijven de lijnen tussen horeca en de leverancier zeer kort. Zo betrekken wij onze grill worst van keurslagerij Peter Groot in de Hoefplan, komt onze friet van “de Vlaminck en komen onze wijnen van wijnhandel Tamis en Italian Experience.
Onze heerlijke tournedos worden al meer dan 7 jaar geleverd door slagerij Chateaubriand uit Heemstede. Dirk Huisman staat borg voor de kwaliteit van al het vlees dat bij Steak wordt bereid en zorgt er mede voor dat onze keukenbrigade het beste resultaat bereikt! En dat merken we.
Ondanks de naam, serveren wij niet alleen Steaks…
Onze kaart bestaat uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Buiten de kaart om hebben wij verse dag-producten, soms vis, soms vlees, net wat de chef bedacht heeft. Ons concept is pure eenvoud. Voor ons wil dat zeggen: eerlijke gerechten, geen poespas en u kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Wij serveren namelijk bij de hoofdgerechten geen bijgerechten. Deze keuze laten wij graag bij u, omdat niet iedere gast dezelfde wensen heeft en omdat wij graag duurzaam te werk willen gaan en verspilling een zonde vinden!
Restaurant Steak bereidt ook speciale gerechten op verzoek. Van "surf en turf" tot Tomahawk's. Informeer naar de mogelijkheden
Dit zal sluiten in 0 seconden